Meteen naar de inhoud

Nieuwe klanten door een testimonial video

Mensen zijn voortdurend op zoek naar ervaringen van anderen met een bedrijf, organisatie of product, de customer experience video. Video maakt meer dan 74% van het dataverkeer uit op internet, en niet zonder reden: op Google en op sites als YouTube wordt heel veel gezocht naar klantenreviews en uitleg over producten.

Om een positief gevoel te hebben voordat een aankoop wordt gedaan, is informatie cruciaal: is het bedrijf te vertrouwen? Is het product wel het geld waard? Wat vinden anderen ervan? Wat zijn de ervaringen en gevoelens?

Het vertellen van een verhaal (storytelling) in een klantenreview video (testimonial-video) is hierbij een sterke combinatie. Mensen die de video bekijken zullen niet snel afhaken, ze willen weten hoe het verhaal afloopt. Dit geeft de kans om je bedrijf of product op een overtuigende en oprechte wijze neer te zetten. Zie hier een voorbeeld van een testimonial video:

Hulp nodig? Wij helpen je graag bij de productie van je testimonial video. Bel 0299 743 543 voor gratis advies of klik hier voor onze contactgegevens.