Meteen naar de inhoud

Streaming video: online events en webinars

Door de corona covid19 maatregelen vinden nu veel events online plaats. Denk jij ook aan het live streamen van je eigen online event of webinar? Wij helpen je graag met organiseren! Wij hebben ervaring met de orhgganisatie van een online symposium, online congres, webinar en online workshops.

De bezoekers kunnen tijdens het online event vragen stellen en input geven over de laatste ontwikkelingen en hoe zij deze ervaren. Dit laat meteen zien dat je organisatie hiermee goed en duurzaam bezig is. Het is daarom een goed idee om deze mensen in beeld te brengen tijdens het online streaming event, ze geven meerwaarde aan je event. Uiteraard vragen we vooraf altijd toestemming hiervoor aan de deelnemers in verband met de AVG privacywetgeving. Als je van plan bent om een online event jaarlijks te organiseren, dan is het goed om van je huidige event een indruk op video te laten maken.

Dit geeft nieuwe bezoekers het jaar daarop een indruk over het in het verleden georganiseerde online event zodat ze enthousiast worden om dit keer ook deel te nemen.

Laat Green Video je streaming online event organiseren en impressies vastleggen zodat je later op overtuigende wijze kunt laten zien hoe enthousiast de reacties van mensen op het event waren, wat er allemaal gebeurde, en waarom het een succes was.

Neem nu contact op met Green Video voor de productie van je streaming video event.

Bel 0299 743 543 voor gratis advies of klik hier voor onze contactgegevens.